Werken bij 101 Industriële Automatisering

Werken aan de industrie van de toekomst

De industrie verandert in hoog tempo. Machines nemen steeds meer menselijke taken over, kunstmatige intelligentie wordt slimmer en slimmer en klimaatproblemen vragen een steeds slimmere omgang met energie en grondstoffen. In die wereld kun jij met jouw skills het verschil maken. Door samen met ons de meest innovatieve automatiseringsoplossingen te bedenken voor bedrijven over de hele wereld. Ben jij klaar voor het echte werk? 

101: verantwoordelijkheid en teamgevoel

Supersnel ontwikkelen, altijd op elkaar bouwen

Verwacht bij ons geen oervervelende wandelingen naar het kopieerapparaat en de koffiemachine. Bij 101 tel je vanaf het eerste moment mee. Je krijgt de verantwoordelijkheid over uitdagende projecten voor de mooiste klanten in binnen- en buitenland. Deel jouw ideeën, gebruik jouw unieke kennis en probeer nieuwe dingen om klanten verder te helpen. Wij staan naast je om je op je schouder te slaan als het goed gaat en een handje te helpen als het even wat minder loopt. Zo geven we jou de kans om je supersnel te ontwikkelen en uit te groeien tot een onmisbare kracht met een bak aan ervaring. Voor ons en voor opdrachtgevers. 
 

Teamgevoel voorop

Deze manier van werken zorgt ervoor dat we een hecht team zijn. Een team waarin geen strakke hiërarchie bestaat, maar waarin iedereen elkaar vertrouwt en ondersteunt als het nodig is. Een team dat samen uitdagingen aangaat en flink kan aanpoten bij mooie projecten. Maar ook een team waarin altijd ruimte is voor een geintje, gezellige gezamenlijke lunches en een borrel op z’n tijd. Zo zorgen we voor een ontspannen sfeer, waarin we elkaar stimuleren het maximale uit jezelf te halen. 

Je collega's aan het woord

Diversiteit in projecten

''101 biedt diversiteit in de projecten; de ene dag programmeer je een transportsysteem en de andere dag een filtratiesysteem. Elk project heeft zijn eigen technische uitdagingen en verlangt een unieke aanpak. De mogelijkheid om het hele project van A tot Z uit te voeren, van meedenken in hoe het proces überhaupt moet gaan werken tot aan de laatste puntjes op de i.''

 

Kevin, Software Engineer

Diversiteit in projecten

Ruimte om te ontwikkelen

“Ik was op zoek naar een jong en relatief klein bedrijf waar ik mijzelf op mechatronisch vlak verder kon ontwikkelen en dat heb ik bij 101 gevonden.”

 

 

 

 

Diederick, Service Engineer

Ruimte om te ontwikkelen